Lagervarer bestilt inden kl. 12 - Afsendes samme dag. Salg kun til erhverv   Gratis levering ved køb over 1.500 kr. - Levering 1-3 dage   Nememballage.dk er en del af KD Emballage. Dansk leverandør af emballage

Webshopemballage til din virksomhed

Vi har samlet den forsendelses emballage, som alle webshops kan bruge i denne kategori. Hos Nememballage.dk finder du et stort udvalg af forsendelsesposer / postordreposer, postæsker, papkasser, webshopkasser, paprør, kasser med automatbund, bobleposer, etiketter og meget mere.

Finder du ikke hvad du søger eller ønsker du priser på større mængder, så kontakt vores kundeservice på 96261159 eller info@nememballage.dk

Du kan se vores store udvalg nedenfor:

Den rigtige webshop emballage er vigtig

Den rigtige forsendelsesemballage til dit tøj er vigtig. Det giver den sidste finish til din pakke - og det beskytter din pakke under transport. Der findes mange muligheder, når dit tøj skal sendes - vælg en forsendelsespose med logo, hvis du vil have en unik forsendelsespose, der samtidigt ikke vejer meget. Eller vælg en konfektionsæske, der giver et mere eksklusivt udtryk og optimal beskyttelse af dit tøj under fragt.

Vores forsendelsesposer kan købes i både plast og papir. De er utrolig holdbare, og sikre at produkterne ikke bliver beskadiget under forsendelse.

Vi har en masse forskellig forsendelsesemballage, så kig vores udvalg i gennem, og så tør vi næsten godt garantere, at du finder noget der kan passe til dit behov. Vi har i hvert fald et rigtigt stort sortiment i forsendelses emballage, samt tilbehør til forsendelse.

Vores udvalg af forsendelsesemballage og forsendelsestilbehør kan ses i denne kategori. 

Køb din forsendelsesemballage her!

Læs mere