Lagervarer sendes i løbet af 1-3 arbejdsdage. Salg kun til erhverv   Gratis levering ved køb over 1.500 kr.   Nememballage.dk er en del af KD Emballage. Dansk leverandør af emballage

Miljø

Se vores miljøvenlige tiltag i virksomheden

Vi tænker miljøvenligt, hvilket gør dit emballagevalg nemmere

Hos Nememballage.dk har vi en forståelse og respekt for de ressourcer, som er tilgængelig og vi skal passe på verden omkring os. Derfor er bæredygtighed og miljøvenlig emballage en integreret del af vores virksomhed.

På denne side kan du læse mere om vores miljømærker, certificering og miljøvenlige sortiment.

Oversigt over miljømærker og certificering

Miljøvenligt valg

Mærket er Nememballage.dk´s eget miljøvenlige logo. Det er vores miljøvenlige anbefaling til dig og indikerer, at det valgte produkt er et miljøvenligt alternativ til andre produkter sortimentet. Mærket er din garanti for, at der er tænkt over miljøet ved fremstilling af produktet.  


Genbrugsplast

Logoet indikerer, at emballagen er fremstillet af genbrugsplast. Procentdelen af mængden af genbrugsplast er angivet i logoet på de enkelte produkter. Se mærket her.


FSC® certificering

Nememballage.dk er en del af KD Emballage og vi er registreret som FSC- Certificeret med egen FSC-licenskode FSC-C158304. Se efter FSC-logoet ved de certificerede produkter i webshoppen. Vil du vide mere om FSC, så besøg www.fsc.dk.
 

Oversigt over vores miljøvenlige sortiment

Vores papkasser kommer fra sikker skovbrug

Når du vælger at købe papemballage, som er produceret af FSC-certificeret træ, er det din garanti for, at produkterne stammer fra en bæredygtig papproduktion. Du er med til at sikre naturen og de sociale forhold i de skove, som træet kommer fra. Se vores udvalge af papkasser her

 

Udfyld overskydende plads i papkassen med miljøvenlig pakkefyld

Pakkefyld er et uundværligt produkt, når din varer skal sikkert frem til kunden. Kassefyld beskytter effektivt dine varer mod stød og slag under transporten.

Vi forhandler to forskellige typer af miljøvenlig kassefyld. Ranpak® papirpakkefyld som er 100 % genanvendeligt og Bio pakkechips. Bio Pakkechips er fremstillet af naturens egne stivelsesprodukter (majs) og er derfor nedbrydeligt og miljøvenligt. Materialet er let og nemt at håndtere, samt det hverken smuldrer eller støver.

Miljøvenlig pakketape

Luk dine papkasser med miljøvenlig pakketape af papir. Papirtape er et godt miljøvenligt valg til lukning af dine papkasser. Papirtapen kan bortskaffes sammen med dine andre pap- og papirprodukter og genanvendes i produktionen af nye produkter. Tape i papir fås med klæber i naturgummi. Derfor giver papirtape det helt rigtige udtryk til dine forsendelser, hvis du ønsker en at udvise miljøvenlighed – og hvem gør ikke det.

Papirforsendelsesposer. Returforsendelse i én og samme pose

Er du på udkig efter miljøvenlige e-handelsposer i papir, så er vores brune forsendelsesposer et rigtig godt alternativ til de traditionelle poser i plastik. Forsendelsesposerne er fremstillet af  FSC certificeret papir og derfor 100% miljøvenlige. En ideel pose til forsendelse af bløde ting, der ikke behøver stødbeskyttelse, f.eks. tøj, tekstiler m.m.

Poserne er med dobbeltklæbende limstrip, hvilket gør at kunden kan sende varen retur i samme pose som den ankom i. De er af stærk kvalitet og med ekstra plads i bund og side.

Forsendelsesposer af 80% genbrugsplast

Vores miljøvenlige forsendelsesposer er produceret af 80 % genbrugsplast, og kan efterfølgende sorteres som genbrugsplast.

Forsendelsesposer i plast, er velegnet til forsendelse af mindre skrøbelige produkter som f.eks. tøj og sko. Poserne er med selvklæbende lukning og nemme at pakke. De er rive- og brudsikker samt beskytter dine varer mod fugt under fragten. Se mere her.

Miljøvenlig strækfilm

Beskyt dine varer på en miljøvenlig måde med en maskinstrækfilm eller håndstrækfilm, som er fremstillet af 100% PCR (Post Consumer Recycled). Den miljøvenlige strækfilm, der består af 100% genbrugsmateriale er godt alternativ til vores almindelige strækfilmstyper.

Miljøvenlige affaldssække til skrald og renovation

Klassiske affaldssække der er fremstillet af 100 % genbrugsplast. Poserne er af ekstra kraftig kvalitet og især velegnet til opsamling af tungt affald.

Miljøvenlig plastfolie til afdækning og indpakning

Plastfolie er velegnet til afdækning og indpakning. Den beskytter dine varer mod snavs og fugt under transport eller opbevaring på lageret. Den miljøvenlige plastfolie er fremstillet af genbrugsplast og er godt alternativ til vores almindelige plastfolietyper.