Lagervarer bestilt inden kl. 12 - Afsendes samme dag. Salg kun til erhverv   Gratis levering ved køb over 1.500 kr. - Levering 1-3 dage   Nememballage.dk er en del af KD Emballage. Dansk leverandør af emballage

Tape og tapedispensere til din virksomhed

Vi forhandler et bredt udvalg af tape og tapedispensere til forskellige formål. Her finder du bl.a. pakketape i PP og PVC, papirtape, miljøvenligt tape, kulørt tape m.m. Dispenserne kan bruges til både PP-tape, PVC-tape og en lang række andre tapetyper. 

Guide: Sådan vælger du den rigtige pakketape til dine forsendelser

Oplever du, at fragtfirmaet eller kunderne klager over, at dine forsendelsesemballager ikke er tapet korrekt og derfor gået i stykker under transporten? Eller synes du, at din forsendelsestape er upraktisk og svær at arbejde med? Så er det måske, fordi du ikke har valgt den rigtige type pakketape til dine behov.

Pakketape er en vigtig brik i din forsendelse. Hos Nememballage.dk har vi et stort sortiment af pakketape, som bl.a. omfatter PVC-tape, PP-tape og papirtape. Tapen kan købes i forskellige farver, bredder, længder og materialer.

I denne guide får du tips til, hvordan du vælger den helt rigtige pakketape til dine papkasser.  

Kend forskellen på de forskellige typer af pakketape

PVC pakketape: Tapen er meget støjsvag ved afrulning og har klæbemasse af naturgummi med meget høj klæbeevne. Tapen er ikke fleksibel i længderetningen og kan have en lidt stram afrulning, hvilket betyder, at der ofte skal lægges ekstra kræfter i, når du ruller tapen på din forsendelse. Til gengæld betyder det også, at denne type tape er robust og god til tunge forsendelser.

PP Akryl pakketape: Miljøvenlig tape med vandbaseret klæbemasse. Klæbemassen er ikke helt så effektiv som ved PVC tapen. Tapen er støjsvag og fleksibel i længderetningen. PP akryl tape er den mest anvendte allround pakketape, og den er derfor god til de fleste typer forsendelser.

PP Solvent pakketape: Fungerer godt ved lave arbejdstemperaturer (5 - 10 grader) og er derfor ideel, hvis du arbejder meget udendørs. Tapen har klæbemasse af naturgummi, som giver en stærk klæbeevne. Tapen er elastisk i længderetningen. Den er ikke så støjsvag som de øvrige tapetyper, hvilket kan afhjælpes ved at bruge en tapedispenser med noise-reducer.

PP Hotlemt pakketape: Tape med kraftig klæbeevne med løs afrulning, som er virkelig nem at rulle af. Tapen kan være ustabil ved svingninger i arbejdstemperaturen, og den er ikke så støjsvag ved afrulning, hvilket kan afhjælpes med en noise-reducer.

Papirtape: Miljøvenlig papirtape til enkel og hurtig lukning af papkasser. Dens klæbemasse er naturgummi, hvilket giver papirtapen det helt rigtige miljøvenlige look. Tapen kan bortskaffes sammen med andre papir- og papprodukter og dermed genanvendes til nye produkter. Det gør det ekstra nemt for dine kunder at skille sig af med emballagen efterfølgende.

5 spørgsmål til dig – få styr på dit tapebehov

Det er de færreste der tænker over, hvordan de forsegler deres papkasser og hvor meget tape de bruger på det. Om tapen larmer ved afrulning, og om den er nem at rulle på forsendelsen. Men disse detaljer kan gøre en stor forskel for såvel din arbejdsgang som forsendelsens sikkerhed under transport.

Som du kan læse ovenfor, findes der mange forskellige slags tape, og det kan godt betale sig at undersøge, hvilken emballagetape der passer bedst til det behov, du skal have dækket. Det gør du ved at stille dig selv disse spørgsmål:

  • Hvilken temperatur skal tapen bruges ved? Temperaturforholdene er afgørende for tapens klæbeegenskaber.
  • Har du brug for at tapen skal være meget støjsvag ved afrulning?
  • Skal tapen være nem at rulle af dispenseren?
  • Skal det være en miljøvenlig pakketape?
  • Skal du pakke ekstra tunge forsendelser?

Vælg den rigtige tapeløsning, så dine pakker kommer sikkert frem

Som du kan se af skemaet herunder, har de forskellige tapetyper hver deres fordele.

 

Fik du ikke svar på dine spørgsmål?

Er du stadig i tvivl om, hvilken tape du skal vælge til dine forsendelser? Vurderer du, at du har behov for flere forskellige typer af pakketape – eller kan du ikke lige finde den type, du har behov for?

Hos Nememballage.dk finder du et stort udvalg af forskellige typer af tape, så du altid kan få fat i den helt rigtige tape-løsning. Og vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige. Kontakt os for gratis råd og vejledning på info@nememballage.dk eller telefon 96261159​.

 

Læs mere