Lagervarer sendes i løbet af 1-3 arbejdsdage. Salg kun til erhverv   Gratis levering ved køb over 1.500 kr.   Nememballage.dk er en del af KD Emballage. Dansk leverandør af emballage

Pakkefyld til forsendelse

Oplever du, at dine varer rucher rundt i kassen eller bliver ødelagt under transporten? Så kan du løse problemet med beskyttende emballagefyld. 

Pakkefyld til sikker emballering. Pakkefyld - også kaldet kassefyld - er det professionelle pakkemateriale til sikker emballering af din pakkes indhold. Pakkefyld er rigtig godt til forsendelse, da det ikke vejer særligt meget og er nemt at håndtere.

Korrekt emballering er essentielt for en vellykket forsendelse og giver glade kunder. Hos Nememballage.dk kan du købe et bredt udvalg af pose- og kassefyld, som sikrer dine varer mod stød under fragten. I vores sortiment kan du finde skumfolie, boblefolie, EPS-kassefyld, papirfyld, luftpuder, træuld og miljøvenligt biofyld. Alt sammen lette materialer at arbejde med og smuldrer, og de støver ikke.

Udover at pakkefyld sikrer en god og effektiv beskyttelse, så er det lavet af lette materialer, der ikke vejer ret meget. Det tilfører derfor ikke ret meget ekstra vægt til dine forsendelser, og det er derfor en økonomisk og ressourcebesparende løsning.

 

Pakkefyld til både store og små pakker

Uanset om du skal bruge kassefyld til små eller store kasser, så kan vi hos Nememballage.dk hjælpe dig. Sender du varer med sarte overflader som keramik eller træ, så kan du med fordel vikl det med skumfolie eller boblefolie, inden du kommer kassefyld i kassen, så det ikke får ridser eller andre skader.

Har du brug for mindre kassefyld, der lægger sig tæt til indholdet i kasserne, kan du bruge pakkechips i ESP pakkechips eller bio pakke chips, der er produceret af planter. Med en fyldetud hældes kassefyldet i posen eller kassen og udfylder uregelmæssige lufthuller.

Derudover har vi træuld, luftpuder og forskellige former for miljøvenlig og økonomisk pakkefyld af papir (FillPak Go Box og FillPak TT). Luftpuderne kan anvendes, hvor der skal udfyldes et stort tomrum, da de har et stort rumfang og en meget lav vægtfylde.

 

Biofyld og andet emballage med omtanke for miljøet

Hos Nememballage.dk har vi fokus på miljøet og det er vigtigt for os, at vores kunder har muligheden for at vælge miljøvenlig emballage og dermed sende pakker med god samvittighed. Noget pakkefyld kan være belastende for miljøet. I vores sortiment kan du finde miljøvenlig pakkemateriale som kassechips fremstillet af naturlig majsstivelse samt papir pakkefyld, som er 100 % genanvendeligt.

I vores webshop har vi mærket alle varer, der er miljøvenlige med vores eget miljøvenlige logo. Mærket indikerer, at det valgte produkt er et miljøvenligt alternativ til andre produkter i sortimentet. Mærket er din garanti for, at der er tænkt over miljøet ved fremstilling af produktet. 

 

Brug for hjælp til valg af pakkefyld?

Hos Nememballage.dk anbefaler vi altid at benytte pakkefyld ved forsendelse af skrøbelige varer i kasser for at sikre mod stød. Pakkefyldet kan købes både almindeligt og miljøvenligt.

Vi sælger pakkefyld af højeste kvalitet samt til konkurrencedygtige priser.

Hvis du har spørgsmål omkring pakkefyld og andet forsendelsestilbehør, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 96261159 eller info@nememballage.dk

Læs mere