Lagervarer bestilt inden kl. 12 - Afsendes samme dag   Gratis levering ved køb over 1.500 kr. - Levering 1-3 dage   Salg kun til erhverv

Forsendelsesposer med logo

Din forsendelsespose behøver ikke at være sort eller hvid. Du kan få påtrykt dit eget logo, eller få trykt posen i en bestemt farve - næsten alt kan lade sig gøre. Med din egen unikke forsendelsespose, vil din pakke skabe opmærksomhed og skille sig ud fra mængden.

Forsendelsesposer med logo er en god måde at skabe brand awareness på og det er derfor essentielt for webshops at benytte sig af denne oplagte mulighed! Kunder vil genkende dine forsendelsesposer og andre potentielle kunder vil være nysgerrige om hvad der mon er i disse spændende poser!

Vores forsendelsesposer med logo er af højeste kvalitet med tryk der ikke forsvinder under forsendelsen. Vi gør meget for kvaliteten af vores poser og du kan derfor trygt vælge os som din leverandør af forsendelsesposer med logo.

Kontakt kundeservice på 96261159​

Tape med tryk

Tape med logo eller eget design giver blinkfag på forsendelser eller som udsmykning. Du kan med logotape øge opmærksomheden omkring dit brand og kunder vil derfor huske de pakker de får fra dig ved at have et unikt tapedesign.

Tape kan bruges til mange ting. Derfor anbefaler vi hos Nememballage.dk butikker, webshop og tøjmærker til at have tape med eget logo eller eget design for at øge brand awareness. Det er de små detaljer kunderne husker jer for!

 
Adskil dig fra konkurrenterne og styrk din virksomheds brand

Få en billig reklamesøjle og få påtrykt dit logo eller anden tekst på din emballage. Om det er forsendelsesposer, tape, kasser eller anden emballage, som du ønsker speciallavet, kan vi hjælpe dig. Kontakt os for at høre mere om emballage med logotryk, på telefon 96261159​ eller på mail info@nememballage.dk. 

 

Kontakt kundeservice