Lagervarer bestilt inden kl 12 - levering 1-3 dage. Salg kun til erhverv   Gratis levering ved køb over 1.500 kr. - Levering 1-3 dage   Nememballage.dk er en del af KD Emballage. Dansk leverandør af emballage

Papkasser til din virksomhed eller webshop

Hos Nememballage.dk har vi papkasser i mange forskellige størrelser af høj kvalitet til billige priser. Du kan bruge disse papkasser som forsendelsesemballage, så din pakke når sikkert frem.

Mål på papkasserne er altid Længde x Bredde x Højde og indvendige mål.

Køb kasser, der ikke koster kassen - Papkasser til alle formål

Hos Nemeballage.dk finder din virksomhed lige, hvad den skal bruge inden for papkasser og emballage. Her har vi papkasser til forsendelse og opbevaring, papkasser i flere forskellige former og størrelser, og papkasser med og uden låg. Kasserne fås til fornuftige og lave priser, men er alle af samme, høje kvalitet. 

Vi tror på, det som virksomhed skal være nemt og bekvemt at købe emballage. Derfor finder du her et bredt udvalg af kasse og æsker, der tjener flere typer behov, bl.a.:

 • Webshopkasser 
 • Postæsker 
 • Kasser med automatbund 
 • Modulkasser 
 • Lagerkasser 
 • Flyttekasser 
 • Pallekasser 
 • Konfektionsæsker 
 • Krydspack/bogomslag 

Og du finder samtidig disse ovenstående typer i en lang række forskellige størrelser. 

Papkasser med låg eller i god kvalitet? – Sådan vælger du den

For at vælge den rette papkasse, er det vigtigt, du kender mål og størrelse på det, som kasserne skal indeholde. Det er ligeledes vigtigt at kende indholdets vægt, og hvilke generelle behov papkassen skal opfylde.

Mål på papkasserne hos Nemeballage.dk fremgår altid i indvendige mål. De står som Længde x Bredde x Højde nedenunder vores produkter. Det er samtidig muligt at se kassens litermål her på siden. Dette angiver kassernes rummelighed.
 
Vores papkasser fås både store som små, ligesom det er muligt at få kasser, der er høje, aflange, kvadratiske og i andre former.

Du behøver ikke kende indholdets præcise vægt i gram, men det er nødvendigt at have en fornemmelse af, om papkassen skal være i stand til at bære tungt eller følsomt indhold. Er det tilfældet, vil vi anbefale en kraftig dobbeltbølget papkasse.

Papkasser til forsendelse og opbevaring 

Er din virksomhed en webshop, der sælger skrøbelige produkter – som fx glasfigurer – vil vi også anbefale, at man vælger dobbeltbølget pap. Men omvendt, hvis indholdet er let, solidt og kompakt, kan man som virksomhed nøjes med enkeltlagspap.

Er jeres papkasser ikke til forsendelse, men i stedet til opbevaring, vil vi anbefale at gå efter kasser af allerhøjeste kvalitet. De dyrere kasser er investeringen værd, da disse papkasser kan genbruges og generelt bare holder længere. Her kan det samtidig være en fordel at investere i en papkasse med låg – de såkaldte pakkekasser – så man nemt kan tilgå det opbevarede.

Du kan finde papkasser med praktiske foranstaltninger: webshopkasser med limstrimmel, der gør det nemt og hurtigt at forsegle kasserne og få dem sendt afsted til kunderne. Eller opbevaringskasser, som flyttekasser, med håndtag, så det er nemt at fragte og flytte dem. 

Miljøvenlig emballage i form af FSC-papkasser 

Hos Nememballage.dk finder du et bredt udvalg af miljøvenlig emballage og papkasser. Vores papkasser er FSC-mærket. FSC-mærket er din sikkerhed for, at papkasserne er blevet til på baggrund af ansvarlig skovhugst, ligesom det betyder forbedrede levevilkår for skovenes lokalbefolkning – fra svenske nåleskove til tropiske regnskove. 
 
FSC-papkasser betyder helt konkret, at du får en klima- og miljøvenlig emballage, hvor: 

 • Der fældes ikke flere træer, end skoven kan reproducere 
 • Arter i fare for udryddelse og særligt udsatte skovområder beskyttes mod fældning 
 • I skoven fastsættes et antal træer per hektar, der aldrig må fjernes eller fældes, hvilket giver faste hjemsteder for skovens dyr.

Hos os koster bæredygtighed ikke ekstra, og det er derfor muligt at købe miljøvenlige papkasser til billige priser. 

Alle FSC- papkasser er markeret med dette logo

 

Få lige netop den kasse, du ønsker 

Med forsendelsesæsker og kasser fra Nememballage.dk kan du være helt sikker på, at din varer er godt sikret. 

Hvis du ikke kan finde den kasse eller æske du søger, så kontakt vores kundeservice på 96261159 eller info@nememballage.dk

Læs mere