Lagervarer bestilt inden kl 12 - levering 1-3 dage. Salg kun til erhverv   Gratis levering ved køb over 1.500 kr. - Levering 1-3 dage   Nememballage.dk er en del af KD Emballage. Dansk leverandør af emballage

Om os

Velkommen til Nememballage.dk

Hos Nememballage.dk finder du et af Danmarks største udvalg af forsendelsesemballage, herunder papkasser, vin- og gaveemballager, postæsker, forsendelsesposer og webshopkasser. Derudover forhandler vi også strækfilm, kassefyld, tape, bøjler, bæreposer og meget andet. Alt sammen finder du til konkurrencedygtige priser. 

Nememballage.dk er en del af KD Emballage, og er specialiseret inden for salg af emballager og tilhørende produkter til erhvervskunder. Vi er en danskejet og ejerledet handelsvirksomhed med adresse i Herning. Centralt i Danmark.

Sortiment

Med mere end 2000 varenumre har vi hos Nemenballage.dk et bredt og  dybt produktsortiment. Fra kasse til kassefyld. Fra tape til folie og strækfilm. Vi har det hele. Se sortiment her.

Levering

Nememballage.dk har levering indenfor 1-3 hverdage eller i forhold til, hvad der er angivet ved bestillingen i webshoppen. Bestillinger, modtaget hos os på hverdage inden kl. 12.00, vil typisk blive ekspederet og afsendt samme dag. 

Vi står klar til at hjælpe dig

Har du brug for hjælp til at vælge den rigtige emballage, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf: 96261159​ eller info@nememballage.dk.

Skal du bruge større antal, så kontakt os for et tilbud.