Lagervarer bestilt inden kl. 12 - Afsendes samme dag. Salg kun til erhverv   Gratis levering ved køb over 1.500 kr. - Levering 1-3 dage   Nememballage.dk er en del af KD Emballage. Dansk leverandør af emballage

Forsendelsesposer til din webshop

Når du sender varer ud til dine kunder, er det vigtigt at anvende forsendelsesemballage af god kvalitet, så varen kommer sikkert frem. Sender du bløde og ikke alt for tunge varer er forsendelsesposer en billig og populær emballage. Poserne er lette og fylder ikke meget på dit lager.

Forsendelsesposer kaldes også postordreposer, emballage poser, e-handelsposer og tøjposer. Poserne er vandafvisende, brud- og rivesikre og derfor velegnet til tøj, sko og andre ikke skrøbelige varer. Vi lagerfører et stort udvalg af forsendelsesposer i plast og kraftpapir i flere forskellige størrelser og farver. Efter behov kan e-handelsposerne leveres i andre farver og mål end de viste på shoppen, så de passer til netop din virksomheds identitet.

 

Vælg den rigtige forsendelsespose

Hos Nememballage.dk kan du købe miljøvenlige poser til forsendelse, hvilket giver dig mulighed for at sende dine varer med omtanke for miljøet. Plast forsendelsesposerne er fremstillet af 80% genbrugsplast og papirsposerne er fremstillet af FSC-certificeret træ. Begge poser er meget holdbare.

Poserne er nemme at lukke da man blot trækker strimlen af limen, hvorefter man lukker posen. Fås også med dobbelt limlukning, som giver kunderne mulighed for at benytte samme emballage ved returnering. Enkelt, effektivt og miljøvenligt.

Poserne i genbrugsplast er markeret med dette logo.

 

Stort udvalg af forsendelsesposer

Køb billige forsendelsesposer hos Nememballage.dk. I vores webshop finder du forsendelsesposer af høj kvalitet i forskellige størrelser lige fra A4 til A2. Minimum køb af forsendelsesposer i plast er 200 stk. og 500 stk. i papir. Kan købes i forskellige farver og tykkelser (my). 

Hos Nememballage.dk kan du også få speciallavet forsendelsesposer med tryk og logo, så de er genkendelig ude hos dine kunder. Alt hvad vi skal bruge, er logo og dit ønskede layout på posen. Minimumskøb er 5000 stk.

 

I tvivl om dit valg af forsendelsesposer?

Har du spørgsmål om emballage til tekstiler og andre lette varer er du velkommen til at kontakte os på info@nememballage.dk eller telefon 96261159​. Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Læs mere