Lagervarer bestilt inden kl. 12 - Afsendes samme dag. Salg kun til erhverv   Gratis levering ved køb over 1.500 kr. - Levering 1-3 dage   Nememballage.dk er en del af KD Emballage. Dansk leverandør af emballage

E-handelsposer i plast og papir til din webshop

Forsendelsesposer og e-handelsposer  i 80% genbrugsplast og papir. Vi har særdeles konkurrencedygtige priser. Find den forsendelsespose du mangler herunder. Forsendelsesposer er altid en sikker, nem og billig forsendelsesmulighed. Se vores udvalg i størrelser og vælg enten brune, sorte eller hvide poser til dine forsendelser.

Forsendelsesposer af 80% genbrugsplast
Vores miljøvenlige forsendelsesposer er produceret af 80 % genbrugsplast, og kan efterfølgende sorteres som genbrugsplast. Se vores udvalg i størrelser og vælg sorte eller hvide poser til dine forsendelser.

Papirs e-handelsposer fremstillet af  FSC certificeret papir 
Er du på udkig efter miljøvenlige forsendelsesposer i papir, så er vores brune e-handelsesposer et rigtig godt valg. Poserne er 100% miljøvenlige. En ideel pose til forsendelse af bløde ting, der ikke behøver stødbeskyttelse, f.eks. tøj, tekstiler m.m. Poserne er med returlukning, derved kan kunden anvende samme emballage til at sende varen retur. 

Poserne i genbrugsplast er markeret med dette logo.

Læs mere